3. des. 2010

Varm sjokolade med krydder og chili

Det fikk jeg lyst på etter å ha sett på God morgen Norge og Wenches kjøkken.

Her kommer oppskriften, klippet fra TV2 :
200 g sjokolade ( gjerne 100 g 70 % og 100 g dronning sjokolade)
8 dl melk
1 stor vaniljestang
2-3 cm frisk rød chili
1 kanelstang
1-2 ss sukker eller honning

Hakk opp sjokoladen.
Varm langsomt opp melk, vaniljestang splittet i to, chili og kanelstang.
Trekk klasserollen vekk fra platen.
Hell melken litt etter litt over den hakkede sjokoladen mens du rører med en visp, til sjokoladen løser seg opp.
Sil og server i små kopper ev med litt lett pisket krem.

Tror jeg må ut å handle sjokolade, kanelstang, vaniljestang og chili, kanskje det blir kakao til kvelds.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar :) Jeg blir kjempe glad :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...